Helplines ry

Yhteishengellä voidaan tehdä paljon hyvää!

Helplines ry   |   29.10.2019

Kiitos kaikille Teille ihanille ihmisille osallistumisestanne eiliseen hyväntekeväisyysnäytökseemme! Oli ilo ja kunnia nähdä, että hankkeemme on tärkeä myös näin monelle teistä. Yhdessä voimme tehdä paljon hyvää ja ennen kaikkea vaikuttaa monen lapsen tulevaisuuteen Malawin Muonan kylässä sekä olla samalla mukana edistämässä kestävää kehitystä.

Eilisen hyväntekeväisyysnäytöksen jälkeen meillä on nyt hyvät mahdollisuudet hankkeen jatkamiseen suunnitellusti! Teidän kaikkien tuki on meille erityisen tärkeää ja haluamme myös tiedottaa teille ajantasaisesti miten hanke edistyy. Seuraava hyväntekeväisyystapahtuman suunnittelutyö on käynnistynyt ja tiedotamme tästä lisää Facebook -sivuillamme sekä Instagramissa. Seuraathan meitä Facebookissa tai Instagramissa ja saat ajantasaista tietoa tästä hankkeesta sekä tulevista muista hyväntekeväisyysnäytöksistämme ja muusta toiminnasta.